onsdag 11. september 2013

Summerlove!

Hadde nylig en nydelig uke med hele familien i vakre Agia Marina, på Chania-kysten. Lange dager ved bassenget, shopping og deilig mat i alt for store porsjoner. Platanias/Agia Marina består av en lang handelgate med små butikker og restauranter annen hver meter.

Vi bodde på Hotel Stefan Village, ett barnevennlig og kjempe koselig sted med barnebasseng, lekehotell og bamseklubb.


Utsikten fra en av våre favorittrestauranter "The Olive Tree Restaurant".
Alle restaurantene vi besøkte  i Platanias hadde eget lekerom eller lekeplass rett ved. Supert for de små som rask ble rastløse av å vente på maten. Servicen var fantastisk, smilende og blide servitører som alltid hadde en rask replikk på lager, nydelig mat og utrolige priser. Som oftest fikk vi voksne servert en liten dram før maten, men det var ikke helt noe for oss. Etter middag og en gigantisk dessert vanket det også alltid en liten ekstra oppmuntring i form av kake, is eller frukt. Det ble jo selvsagt alt for mye, men man kan jo ikke være uhøflig heller. *ler*

På hotellet var det lekeplass for de små med tilhørende basseng hvor min datter og hennes kusiner på 3, 6 og 12år  storkoste seg. Der var sklier og en liten vannfontene, disser og klatrestativer.

Kan absolutt anbefale både reisemål og hotellet vi bodde på. Ett paradis for småbarnsfamilien.

Ingen kommentarer: